"We Love To Have Fun, Travel and Enjoy Life. That is Why We Do What We Do."

O nama

Jos 1994 godine između dva stara Bora na šetalištu 5 Danica počinje naša priča koja se zove Lobelia. Od svog osnivanja karateriše nas opuštena i vesela atmosfera koju upotpunjuje kvalitetno i profesionalno osoblje.

U našem restoranu možete uživati u jelima domaćih specijaliteta, italijanske i ruske kuhinje, kao i toplim i hladnim poslasticama. Iz naseg Jdranskog mora svjeze ulovljene raznovrsne ribe,morski plodovi i lignje sa sigurnoscu garantuju socan morski ukus kakav trazite. Jelovnik upotpunjuje vinska karta sa velikim izborom kvalitetnih domaćih vina kao i vina iz regiona.

Dok u kasnim vecernjim satima najbolju atmosferu prave razni bendovi iz regiona zabavljajući vas uz hitove domaće i strane muzike nudeći vam raznovrsne koktele pripremane od strane iskusnih barmen koji ce uciniti vas noćni provod nezaboravnim.

U skopu restorana je prirodno pješčana plaža sa izvrsnom uslugom i raznovrskim zabavnim sadržajima.

Na udaljenosti od pedesetak metara od restorana i od mora nalaze se apartmani Lalovic sa svim sadržajima koji su potreba savremenog gosta: parking, wi-fi, kablovka televizija, klima, terasa.

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo jedan od najpoznatijih kafe-restorana na crnogorskom primorju i zajedno sam nama uživajte u gradu koji ima najviše sunčanih dana u godini na Jadranu.